Actualizari Covid-19 pentru clientii CalcHaine.ro

Update 17.04.2020

Din data de 21.04.2020 activitatea noastra se va relua atat pentru Livrari cat si in locatia noastra de pe str. Alunisului nr. 3.

Update 25.03.2020

Dragi clienti, datorita situatiei actuale desi ne-am luat toate precautiile necesare, pentru a ne proteja atat pe noi cat si pe voi am decis ca in perioada 25 Martie – 06 Aprilie sa suspendam activitatea.

Update 17.03.2020

Dragi clienti,

Pentru a ne proteja atat pe noi cat si pe dumneavoastra activitatea noastra va continua dar va vom sta la dispozitie cu un program restrans la locatie.

Va asiguram ca respectam cu strictete metodele de preventie elaborate de autoritati, de aceea ne-am luat toate masurile necesare de prevenire si reducere a riscului de infectare:

  • Dezinfectarea frecventa a locatiei, a suprafetelor de lucru inainte si dupa operarea fiecarei comenzi si a utilajelor folosite;
  • Instruirea personalului de a respecta masurile impuse de autoritati, de a ne anunta imediat daca situatia sa medicala sufera modificari, aplicarea masurilor de igiena personala prin spalarea frecventa pe maini si dezinfectare;
  • La fiecare preluare sau livrare soferul nostru este echipat cu manusi si se dezinfecteaza, de asemenea, atat la intrarea cat si la plecarea din sediu;
  • Personalul nostru va lucra program flexibil pentru a evita aglomerarea spatiului de lucru;
  • Am introdus dezinfectant in procesul de spalare si curatare a hainelor pentru igienizare;

Program locatie Brancoveanu:

Luni – Vineri: 10.00 – 17.00

Sambata: 10.00 – 12.00

Duminica: Inchis

Situatia ramane neschimbata in ceea ce priveste comenzile de colectare si preluare plasate atat telefonic cat si prin formularul de comanda disponibil pe site ul nostru.

Chiar daca nu folositi serviciile noastre va rugam folositi sfaturile din articolul nostru cu instructiuni de Igienizarea și Dezinfectarea Hainelor.

Aveti grija de voi si de ai vostri.

CalcHaine.ro - Calcatorie de haine din 2014. © Toate drepturile rezervate.