6 motive pentru a alege o calcatorie profesionala de haine

Daca sunteti o familie numeroasa, probabil ca se strang mereu destul de multe haine de calcat in fiecare saptamana. Chiar daca sunteti doar voi doi si un copil, tot petreci in total cateva ore pe saptamana calcand camasi, rochii, pantaloni, tricouri, etc.

Am adunat mai jos 6 motive pentru a alege sa apelezi la serviciile unei calcatorii profesionale de haine si rufe. In timp ce unele sunt evidente, la altele e posibil sa nu te fi gandit.

  1. Primul motiv este si cel mai evident. Economisesti timp. Timp pe care il poti petrece alaturi de cei dragi sau facand ceea ce iti place. De exemplu, sa spunem ca petreci cel putin 30 de minute in fiecare zi, cam 5 zile pe saptamana. Gandeste-te ce ai putea sa faci cu 2 ore si jumatate in plus in fiecare saptamana.
  2. Angajatii de la calcatorie sunt profesionisti, ei au experienta in acest domeniu si multi dintre ei fac acest lucru de foarte multi ani. Lor nu le ia, cum iti ia tie, 15 minute sa calce o camasa. Ei o fac mai repede si, hai sa fim sinceri, mai bine.
  3. Aparatura folosita la o calcatorie profesionala este una de top, se folosesc statii de calcat profesionale si mese de calcat cu sistem de aspirare-suflare. Pe scurt, este mult mai eficienta si mai scumpa decat fierul tau de calcat de acasa. Se vede diferenta dintre o camasa calcata cu un fier de calcat ieftin si una calcata profesionist.
  4. Daca nu esti atat de priceput la calcat, atunci aceasta poate fi solutia potrivita pentru tine. Adio doua randuri de dungi la manecile de la camasi sau pantaloni si haine calcate care inca arata sifonate. Nu toata lumea se pricepe atat de bine la calcat haine. Ca sa nu mai spunem ca exista sanse foarte mari sa iti deteriorezi mai repede hainele daca nu stii cum sa le calci corect (cum sa tii fierul, in ce directie sa calci, la ce temperatura, etc.).
  5. Hainele calcate la o calcatorie profesionala vor arata impecabil. Este dovedit faptul ca atunci cand ai o tinuta impecabila ai mai multa incredere in tine. De aceea, toti oamenii cu pozitii inalte, de succes, au mare atentie la tinuta lor si apeleaza la serviciile unor profesionisti cand vine vorba de costumele lor.
  6. In unele cazuri, poti chiar economisi bani. Daca in timpul pe care l-ai fi petrecut calcand haine faci ceva care iti aduce un venit mai mare decat abonamentul la calcatorie, atunci poti spune ca ai facut o alegere financiara buna.

CalcHaine.ro - Calcatorie de haine din 2014. © Toate drepturile rezervate.